ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

23 Ιουνίου 2023

Απλώς συμβάντα...ενίοτε τραγικά ή ενορχηστρωμένο σχέδιο;;;


Η κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις ανοίγει κι άλλες διαστάσεις του τραγικού συμβάντος των τελευταίων ημερών  του ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, στην εκπομή της στο ΕΛΕΥΣΙΣ TV - ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον κ. Αλαμπάνο Δημήτριο.

Αλαμπάνος Δημήτριος :
(συνοπτικά) 
Να δούμε κ. Γκιούρα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν τακτικά στην πατρίδα μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή ειδικά τα δέκα  τελευταία χρόνια.

Να συζητήσουμε πιο σφαιρικά όλο αυτό το γεγονός για να δούμε και τις αιτίες αλλά και πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί. 

Επίσης παρακολουθήσαμε εν μέσω προεκλογικής περιόδου  τα πολιτικά κόμματα πως σφαιτερίστηκαν  για ίδιους μικροκομματικούς λόγους αυτό το γεγονός. μέχρι και τρισάγιο είδαμε να γίνεται στην θάλασσα  ένα επίσης τραγελαφικό  συμβάν για το πλοιάριο που βυθίστηκε για  άγνωστους και αδιευκρίνιστους έως σήμερα λόγους,  γεμάτο με αθρώους μετανάστες το οποίο έπλεε κοντά στα νερά της Πύλου. Με κάποιους από αυτούς να διασωθούν , κάποιοι να πνιγούν, και κάποιοι να είναι αγοούμενοι. Και είχαμε εννέα συλλήψεις διακινητών. Γιατί συμβαίνει όλο αυτό κ. Γκιούρα πείτε μας την γνώμη σας;

Γκιούρα Θεοδώρα: Για να κατανοήσουμε τους λόγους που συμβαίνουν όλα αυτά θα πάμε πίσω στον χρόνο.
Μιλάμε για ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο, οποίο σχεδιάστηκε πριν τον Κούντενχοβ Καλέργι, ενδεχομένως στις μέρες μας να φανούν πολλά τα χρόνια που πάμε πίσω  όμως δεν είναι.  Το 1925  ο Καλέργι παίρνοντας την σκυτάλη (από τον Καρλομάγνο έχει κάνει εκπομπή γι' αυτό η κ. Γκιούρα) και θέλοντας να αντιγράψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, κατασκεύασε ένα πλάνο για το πως θα μπορούσαν να γίνουν οι  Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, έχω κάνει και εκπομπή ΄στο κανάλι σας με αυτό ακριβώς το θέμα μπορουν να την δουν οι συμπολίτες μας ΑΡΑΓΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ RICHARD COUDENHOVE KALERGI ; ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΗΓΗ:https://www.youtube.com/watch?v=hEvSAqnLXW0 και να αντιληφθούν ποιοί κρύβονται από πίσω, άλλωστε είναι πάντα επίκαιρο το καυτό αυτό θέμα καθώς εκτελείται και στις μέρες μας, αναφέρει η κ.Γκιούρα και συνεχίζει. ¨Ολο αυτό το σχέδιο αποτυπώθηκε σε ενα βιβλίο που ο Coudenhov Kalergi το ονόμασε Πρακτικός ιδεαλισμός (το σχέδιο ουσιαστικά είναι το τέλος των Κρατών Εθνών) όπου μέσα αναφέρει ξεκάθαρα για την επιμιξία που θα πρέπει να συμβεί στους λαούς της Ευρώπης με ασιατικούς και αφρικανικούς πληθυσμούς που θα πρέπει συγκεκριμένοι μηχανισμοί να μετακινήσουν προς την Ευρωπαική Ηπειρο,  ώστε να κατασκευαστεί μια νέα φυλή την οποία την ονομάζει γκρίζα  φυλή. Θα πρέπει οι άνθρωποι της Ευρώπης να χάσουν την ταυτότητά τους. Να ξεχάσουν το παρελθόν να ξεχάσουν την Ιστορία τους τα ήθη και έθιμά τους. Έτσι λοιπόν χωρίς μνήμες δεν θα έχουν μέλλον.
 Αυτό το σχέδιο και με πολύ συγκεκριμένες συνεργασίες όπως είναι οι τραπεζίτες Rothschild του τότε αλλά και του σήμερα που αυτό συμβαίνει, και  με χρηματιστές της Wall Street και άλλους παράγοντες προωθήθηκε, χρηματοδοτήθηκε και συνεχίζει και σήμερα να  προωθείται και χρηματοδοτείται καθόλη την χρονική διάρκεια του σχεδίου αυτού της αλλίωσης των πληθυσμών της Ευρώπης και της μετακίνησή των πληθυσμών της Ασίας και Αφρικής.
Αρα «άνθρωποι»-μηχανισμοί χωρίς καμία αιδώ, χωρίς κανένα σεβασμό στους ανθρώπους αυτούς , τους κουβαλούν μετακινώντας τους προς την Ευρώπη ως να είναι ζώα, με αμφιβόλου ασφάλειας μέσα μετακίνησης όπως πλοιάρια φουσκωτές λέμβους κ.α μη γνωρίζοντας οι άνθρωποι αυτοί εάν θα φτάσουν στον προορισμό τους, και να που θαλασσοπνίγονται κάθε τόσο άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια.
Βεβαίως, μετακινούν πληθυσμούς αλλης θρησκευτικής κουλτούρας από αυτής των Ευρωπαίων πολιτών και μάλιστα πολλοί φανατισμένους, (επίσης σχεδιασμένος ο θρησκευτικός φανατισμός μέσω συγκεκριμένης  γαλούχησης, βίας, ανέχειας, φυλετικής καταπίεσης των γυναικών κ.α πολλά  που βιώνουν αυτοί οι λαοί εδώ και 2.000 χιλιάδες χρόνια τουλάχιστον ), με σκοπό να προκαλέσουν άλλον έναν θρησκευτικό πόλεμο και να αιματοκυλήσουν ξανά τον πλανήτη όπως κάνουν πάντα και όπως έχουν συμβεί όλοι οι πόλεμοι, γι' αυτό βλέπουμε ότι μετακινούν ως επί τω πλείστων  αρσενικό πλυθησμό νέοι στην ηλικία και μάχιμοι,  στην Ελλάδα αλλά και στα ενδώτερα της Ευρώπης. Και βεβαίως βλέπουμε οι ευρωπαίοι πολίτες, μια πολύ σκληρή και βάναυση εκπαίδευση την οποία έχουν λάβει και την οποία ασκούν σε δημόσιους χώρους
Τα χρήματα που χρησιμοποιούν οι ενορχηστρωτές της Ν.Τ.Π οι λεγόμενοι Διεθνιστές ουσιαστικά  τα κλέβουν από όλους εμάς. Καταχράζονται τα παγκόσμια ταμεία των ανθρώπων όλες αυτές οι ΜΚΟ  ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΉΣ ΒΟΉΘΕΙΑΣ-ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ και με αυτόν τον τρόπο  κλέβουν όλους τους λαούς του πλάνητη. Διότι όλοι οι Λαοί έχουν τεράστια ποσά στα παγκόσμια ταμεία και δεν χρειάζεται κανείς να φύγει από τον τόπο που γεννήθηκε αλλά μπορεί να τον φτιάξει όπως τον ονειρεύεται αρκεί κάθε κράτος να τα διεκδικήσει γιατί είναι δικά του. 


Παραπάνω έγινε μια σύμπτηξη του λεκτικού της Υπ, Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ.Γκιούρα θεοδώρα που πολιτεύεται με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.  Πολλά ακόμη ειπώθηκαν, αλλά και την λύση για να βγούμε από το τέλμα και την επικινδυνη αυτή κατάσταση  για όλους μας θα την ακούσετε στό βίντεο που σας παραθέτω από το 19:55' λεπτό και μετά.
Την εκπομπή ανοίγει ο κ. Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος Υπ. Βουλευτής στον Β' 3 Νότιο Τομέα Αθηνων,  επίσης ενδιαφέρον  θέμα για όλους μας .

Επιμέλεια κειμένου-φωτογραφίες:Α.Πελαγία Πεκλάρη

Βιντεο 


ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042

#πολιτικοσ #φορεασ #ελληνων #συνελευσισ





ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ