ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

11 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ερώτηση Γ. Λαγού : Γιατί ο Μητσοτάκης επιλέγει τη μεταφορά λαθρομεταναστών  στην ενδοχώρα • ΕΛΑΣΥΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", ΟΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 19 ΚΑΙ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΤΗΝ ΛΑΒΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΕΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΙΖΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ή ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ;

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΛΕΣΒΟ, ΣΑΜΟ, ΧΙΟ, ΚΩ ΚΑΙ ΛΕΡΟ, ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΝΗΚΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΟΜΑΛΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΝΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. 

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ;

ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΛΠ. 
ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2020, ΕΩΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 100.000, 200.000 ΚΑΙ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΟ 6 ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ;

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Η διάρκεια της μίσθωσης συμφωνείται για έξι (6) μήνες, αρχόμενη από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης και λήγουσα την 20-02-2021. Υφίσταται δυνατότητα παράτασης της μίσθωσης μόνο κατόπιν έγγραφης συμφωνίας αμφοτέρων των συμβαλλομένων, στην οποία θα καθορίζονται οι όροι της μίσθωσης. Η σιωπηρή ανανέωση ή παράταση της μίσθωσης αποκλείεται και ο «ΜΙΣΘΩΤΗΣ» υποχρεούται να αποδώσει κατά τη λήξη της μίσθωσης το Μίσθιο στον «ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ». 

ΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ;

2. ΜΙΣΘΩΜΑ. Το συνολικό μίσθωμα θα καταβληθεί από το ΜΙΣΘΩΤΗ ως ακολούθως: 
α. Προκαταβολή ύψους 40% του συνολικού μισθώματος εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας. 
β. Το 30% του υπόλοιπου συνολικού μισθώματος εντός ενός (1) μήνα από το πέρας του πρώτου τριμήνου της μίσθωσης, 
γ. Το υπολειπόμενο ποσό του συνολικού μισθώματος θα εξοφληθεί εντός ενός (1) μήνα από τη λήξη της μίσθωσης. 
Για την πληρωμή των ανωτέρω απαιτείται κάθε φορά η προσκόμιση του νόμιμου παραστατικού από τον ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ, του σχετικού πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης της σύμβασης, καθώς και κάθε άλλου δικαιολογητικού που ήθελε ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον έλεγχο και την πληρωμή. 
Επιπροσθέτως, το αναλογούν τέλος χαρτοσήμου (3,6%), εφόσον αυτό απαιτηθεί για συμβάσεις τέτοιου είδους, θα βαρύνει τον «ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ» καθότι το Ελληνικό Δημόσιο απαλλάσσεται εκ του νόμου. 
Οι συμβαλλόμενοι θεωρούν το παραπάνω αναφερόμενο μίσθωμα δίκαιο, εύλογο και ανταποκρινόμενο στη μισθωτική αξία του ακινήτου και παραιτούνται από κάθε δικαίωμα για αμφισβήτησή του. Ρητώς συμφωνείται ότι η τυχόν μη κάλυψη ή μερική κάλυψη των δωματίων του Μισθίου δεν ασκεί επιρροή στην παρούσα μίσθωση και στην υποχρέωση καταβολής του συμφωνηθέντος μισθώματος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΙΟΥ;

4. ΧΡΗΣΗ. Το Μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως εγκατάσταση προσωρινής διαμονής και φιλοξενίας νεοεισερχόμενων πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών. Επιτρέπεται ρητά η ολική ή μερική περαιτέρω και με οποιονδήποτε τρόπο, με ή χωρίς αντάλλαγμα, παραχώρηση της χρήσης του Μισθίου σε τρίτους. Είναι δυνατή η περαιτέρω υπεκμίσθωση του Μισθίου από το ΜΙΣΘΩΤΗ σε άλλο δημόσιο φορέα ή διεθνή οργανισμό και συνακόλουθα, η υπεισέλευση στη θέση του «ΜΙΣΘΩΤΗ» άλλου δημόσιου φορέα ή διεθνή οργανισμού, εφόσον αυτό απαιτηθεί, κατά τη διάρκεια της παρούσας μίσθωσης, με τους ίδιους όρους, τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα, έχοντας επιπλέον υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα τον «ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ». Στην περίπτωση αυτή, ευθύνονται έναντι του ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ εις ολόκληρον ο αρχικός ΜΙΣΘΩΤΗΣ και ο νέος ΥΠΟΜΙΣΘΩΤΗΣ που τυχόν υπεισήλθε στη θέση του.

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ;

10. ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ. Για το χρονικό διάστημα της μίσθωσης, οι λογαριασμοί κάθε είδους παροχών κοινής ωφέλειας, τα πάσης φύσεως και υπέρ οιονδήποτε τέλη, φόροι και εισφορές που αφορούν το Μίσθιο ή συναρτώνται προς το μίσθωμα, θα βαρύνουν αποκλειστικά τον «ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ». 


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ:











ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ:


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (;;;)...

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑ:



ΧΙΟΣ:



ΚΡΑΝΙΔΙ:

Κρανίδι: Εικόνες καταστροφής από το κέντρο φιλοξενίας των μεταναστών. Τι αντίκρυσε ο Νίκος Χαρδαλιάς...



Κρανίδι

ΣΑΜΟΣ:


Σάμος : Συλλήψεις ανήλικων μεταναστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας - ΤΑ ΝΕΑ

Σάμος: Στον εισαγγελέα βρέθηκαν 13 μετανάστες για τα επεισόδια στο Κ.Υ.Τ.!  (Video) - Επαρχία - Athens magazine

ΚΩΣ:

Μετά τη Λέσβο ακολουθεί η Κως - tromaktiko

ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΝΕ...



ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΣΟΜΑΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:





Ένταση μεταξύ των κατοίκων στην Αιανή Κοζάνης και μεταναστών / προσφύγων



ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:




ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

kyriakos-mitsotakis-mosis-e1590781992288-696x391

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ....

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ...


 ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, 
"ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! ΤΕΛΟΣ!!!"

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;;

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΗΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ... ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΑ!!!

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ...

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΔΡΑΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - 14/4/2018 ...

Κατηγορία: ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - EASTRUNNER

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 10/6/2017 | Ε ...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
================================================================


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΣΤΟ FACEBOOK:


ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ:


BLOGSPOTS:



ΣΤΟ ΙNSTAGRAM:

ΣΤΟ TWΙTTER:


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: 

Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΚΕΡΤΣΟΥ 22 ΚΟΖΑΝΗ, Τ.Κ. 50132

ΤΗΛ.: 2461 102433 - 6977173042



================================================================

ΣΤΟΧΟΙ-ΣΚΟΠΟΙ-ΣΧΕΔΙΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)



=====================================================================

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)



=====================================================================

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

=====================================================================

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ


👆 
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)




=====================================================================

ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


=====================================================================

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)



👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)
=====================================================================

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ