ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

15 Μαΐου 2023

ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ... ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

΄Ο,τι πιο απάνθρωπο,  ό,τι πιο νοσηρό ό,τι πιο μιασματικό ό,τι πιο σκοτεινό σχεδιάστηκε ποτέ, κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας, εξυφαίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια από ένα παγκόσμιο μαύρο κέντρο εξουσιαστών, κι   εφαρμόζεται κατά γράμμα  κατόπιν εντολών του, από όλες τις κυβερνήσεις που διοικούν τα κράτη μας. Με αποκορύφωμα στις μέρες μας την παρέμβαση στην ίδια την φύση και φυσιολογία  του ανθρώπου. Αυτό συμβαίνει  μέσω χημικών σκευασμάτων που αλλοιώνουν τον γενετικό κώδικα και μεταλλάσουν ανώμαλα το ορμονικό σύστημα στον ανθρώπινο οργανισμό. Κατασκευάζουν έτσι κι επιβάλλουν στις ανθρώπινες κοινωνίες ένα παραφύση τρίτο φύλλο, οπως το αποκαλούν αυτοί που μισούν και φθονούν το τέλειο δημιούργημα της δημιουργίας τον Άνθρωπο, εκμεταλεύοντας τους ίδιους τους ανθρώπους και μάλιστα εν αγνοία τους.. Στο πολυ σοβαρό αυτό κοινωνικό θέμα που προσβάλει ταμάλα τον Πολιτισμό, παίρνει θέση η κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής ν. Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

Πολιτεία Πύλη Πολιτών στο ΕΛΕΥΣΙΣ TV  με τον κ. Σουφλερό Στέφανο

Ο κ. Σουφλερός, ως πρώτο του ερώτημα προς την Υπ. Βουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Γκιούρα, ήταν να σχολιάσει η ίδια ένα βίντεο με τις δηλώσεις του  κ. Τσίπρα πρόεδρου του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και τις δεσμεύσεις του απέναντι στους ΛΟΑΤΚΙ διαβεβαιώνοντας τους ότι με την επανεκλογή του κόμματός του στην εξουσία θα προχωρήσει άμεσα στην νομοθέτηση  τών γάμων  ομόφυλων  ζευγαριών καθώς και στο δικαίωμα να υιοθετούν παιδια.


Αλέξης Τσίπρας:«Και ότι αφορά τον κατά τα άλλα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη  για τα κρίσιμα θέματα, τις κρίσιμες διεκδικήσεις  του ΛΟΑΤΚΙ PLUS κινήματος, δεν είναι ακόμα η ώρα, όπως μας είπε πρόσφατα.  Τέσσερα χρόνια κυβερνάει αλλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα ούτε για τον γάμο , ούτε  φυσικά για την τεκνοθεσία. Θέλω λοιπόν σήμερα να σας διαβεβαιώσω....» 
Δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο εύστοχη η παρατήρηση της Υπ. Βουλευτή κ. Γκιούρα και αυτή την φορά, απ' όσο μας έχει συνηθίσει μέσα από τις εκπομπές της.
Σε ένα  κυνήγι ψηφοθηρίας επιδίδονται λοιπόν οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων έχοντας φτάσει στο ύστατο σημείο της αποστροφής των Ελλήνων πολιτών πρός τα κόμματα που κυβέρνησαν την Χώρα, και τις πολιτικές τους πράξεις ή απραξίες. Με τον κ. Τσίπρα εν προκειμένω εφόσον είναι και ο πρωταγωνιστής του βίντεο  που πρόβαλε η Πολιτεία Πύλη Πολιτών να στρέφεται για στήριξη  στους ΛΟΑΤΚΙ τάζοντάς τους ότι θα νομιμοποιήσει τους γάμους τους και την τεκνοθεσία από την μία και από την άλλη  να δίνει συνεντεύξεις σε influencers για να μαζέψει ψηφαλάκια, όπως εγκληματικά επίσης νομοθετήθηκε επι πρωθυπουργίας του  κ. Μητσοτάκη το Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Προθυπουργό, ανοίγοντας και οι δύο τον δρόμο  της πληθυσμιακής αλλοίωσης του γένους μας, δίνοντας όλοι αυτοί οι επήλυδες, ακόμη και ελληνική ιθαγένεια σε αλλογενείς.

Η κ. Γκιούρα  απογυμνώνει στα μάτια και τα αυτιά των πολιτών τον κ. Τσίπρα ο οποίος απαξίώνει τους  Έλληνες και τις Ελληνίδες με τα λεγόμενα του....  Παρουσιάζει ως μεγάλο θέμα χρησιμοποιώντας μάλιστα μία μεγάλης βαρύτητας  λέξη όπως κρίσιμο, για το αν θα παντρεύονται η' όχι οι ομόφυλοι αλλά ακόμη χειρότερα βάλλοντας κατά της φυσιολογίας του ανθρώπου να μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά, αγνές τρυφερές ψυχές που χρήζουν της απόλυτης φροντίδας, ασφάλειας και προστασίας από κάθε κίνδυνο που ελοχεύει γι ' αυτά και την ψυχική τους υγεία, δίνοντας έτσι δικαίωμα σε ανώμαλους ψυχικά ανθρώπους που χρήζουν οι ίδιοι ψυχιατρικής βοήθειας, ιατρικής  και ορμονικής θεραπείας το μεγάλωμά αθώων παιδιών. 

 
αυτο ειναι το ΕΚΤΡΩΜΑ κατασκεύασμα 
που προωθεί η ελίτ των εξουσιαστών 
Φανταστείτε καιαναρωτηθείτε, πόση καταστροφή, μπορεί αυτό το αποστατικό μόρφωμα να  επιφέρει στην κοινωνία μας  ; 

οι ψηφοφόροι του κ. Τσίπρα 
και οι προσβολές στην Ιστορία μας, στους τεραστιους προγόνους μας δεν έχει τέλος 
Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση της κ. Γκιούρα Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ελλήνων Συνέλευσις για το οδυνηρό για τον Πολιτισμό μας και την ξεδιάντροπη τακτική του «κ.» Τσίπρα  από το 29:00' και μετά.  Την εκπομπή ανοίγει ο συνυποψήφιος Βουλευτής κ. Πασχαλίδης Δημήτριος στον Β΄3 Νότιο Τομέα Αττικής με την Ελλήνων Συνέλευσις όπου αναπτύσει εξίσου ενδιαφέρον θέμα...
----------------------------------------------------
Επμέλεια Α. Πελαγία Πεκλάρη 



ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042

#πολιτικοσ #φορεασ #ελληνων #συνελευσισ



                           


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)




ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ