ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

08 Ιουνίου 2023

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..... ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ !

Εν όψει των  εκλογών έχουμε μπεί πάλι σε νέα εκλογική τροχιά, γεγονός που δεν συνιστά  διαφορά για την Ελλήνων Συνέλευσις, καθώς  είναι ο μοναδικός φορέας στον Ελαδικό χώρο που, από την εμφάνισή του στα πολιτικά πράγματα της Χώρας, ασκεί πραγματική αντιπολιτευτική πολιτική, και είνα η μόνη που περιλαμβάνει όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου αλλα και την θέση της Ελλάδος στην διεθνή σκηνή μέσα στις προγραμματικές δηλώσεις και την Ιδρυτική της Διακήρυξη. Η Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γκιούρα Θεοδώρα στην εκπομπή της αποτυπώνει στην απόλυτη ακρίβεια όλα τα παραπάνω όπως επίσης αποδομεί με αποδείξεις όλους τους κομματικούς συνδιασμούς που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, ακόμη και την σύμπραξη των λεγόμενων πατριωτικών κομμάτων που στόχος όλων είναι η συνέχιση της υποδούλωσης των Ελλήνων και ο κατακερματισμός της πατρίδας μας.

Η Εκπομή Πολιτεία Πύλη Πολιτών στις συχνότητες του ΕΛΕΥΣΙΣ TV με την κ. Γκίκα Έλενα μεταξύ άλλων υποψηφίων Βουλευτών του Πολιτικού Φορέα  Ελλήνων Συνέλευσις φιλοξενεί άλλη μια φορά την κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής΄Ν. Κοζάνης ώστε να μπορέσουν οι Έλληνες πολίτες να λάβουν την  γνώση που εντέχνως και με δόλο αποκρύπτουν οι μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθοί από τους Έλληνες Πολίτες .  Στο ΕΛΕΥΣΙΣ TV έχετε  πραγματική, εμπεριστατωμένη ενημέρωση με όλες τις αποδείξεις και τα διασταυρωμένα στοιχεία με σεβασμό πάντα  στους τηλεθεατές και εν γένει σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και σεβόμενοι την προσωπικότητα τους οι παρουσιαστές του σταθμού.

Από το 24:50' λεπτό δείτε την κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υποψήφια Βουλευτής ν. Κοζάνης.

Γκίκα Έλενα: Πείτε μας γιά αυτήν την ένωση των πατριωτικών κομμάτων τι γνώμη έχετε;

Γκιούρα Θεοδώρα: Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ένωση. ή διάσπαση ή διαχωρισμός, όταν οι δύο


Πρόεδροι εκ των συμπρακτέων κομμάτων,  Πατριωτικής Δύναμης κ. Εφιετζόγλου Πρόδρομος και Ελεύθεροι Ξανά κ. Βόβολης Φαίδωνας προέβησαν σε δηλώσεις ενημέρωσης της «πατριωτικό» αυτόν συνασπισμό, με τον δεύτερο να αναφέρει ότι υπήρξαν προβλήματα μεταξύ τους, καθώς δεν τα έβρισκαν στην τοποθέτηση του Επικεφαλής του Συνασπισμού. Αρα αντιλαμβάνεστε, ότι όταν κάτι ξεκινάει έτσι, είναι αμφίβλη η συνέχειά του. Επίσης κατά δ΄ήλωση του κ.Εμφοετζόγλου απουσιάζει το κόμμα Νίκη του κ. Νατσιού Θεολόγου καθώς δεν θέλησε να προσχωρήσει σε αυτόν τον συνασπισμό , όπως το ίδιο άδειασμα δέχτηκαν και από τον κ. Βελόπουλο Κυριάκο  διότι δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά των Βουλευτών. 

Π. Π.: Δεν μπορούν μια χούφτα άνθρωποι να συνεννοηθούν μεταξύ τους να ενωθούν και μιλάνε για συνασπισμό κομμάτων οι πατριώτες,  που βεβαίως πάνω από όλα το ίδιον συμφέρον και μετά όλα τα άλλα Πατρίδα Έλληνες Πολίτες κ.λ.π.

Γκίκα Έλενα: Άρα βλέπουμε προσωπικά μεταξύ τους και εσωκομματικά, οπότε σε αυτή την  «ένωση» βάζουμε πολλά εισαγωγικά. Τώρα, η  Ελλήνων Συνέλευσις από την αρχή μιλάει για ένωση. Πολλοί λοιπόν ρωτούν γιατί δεν ενώνεστε όλα τα πατριωτικα κόμματα τα λεγόμενα, θεορώντας την Ελλήνων Συνέλευσις ως ένα κόμμα; Απορούν  γιατι η Ελλήνων Συνέλευσις δεν κανει αυτή την κίνηση την στιγμή  που μιλά για ένωση.

Γκιούρα Θεοδώρα: Πολύ σωστά είπατε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Πρόεδρος κ. Αρτέμης Σώρρας μιλούν για ένωση Ελλήνων.  Να μην υπάρχουν κόμματα, να ενωθούν όλοι κάτω από έναν κοινό στόχο και σκοπό που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση των ανθρώπων, των Ελλήνων, από την μέγγενη αυτή των μνημονίων, των δυσβάσταχτων φόρων, της απώλειας της Εθνικής μας Κυριαρχίας.  Τα έχουμε χάσει όλα, έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, πραγματικά θα αναρωτιέται κάποιος, ποιά είναι αυτά τα κόμματα που βρίσκονται στην Κυβέρνηση και μας κυβερνάνε που θεσπίζουν και  ψηφίζουν απάνθρωπους νόμους που είναι εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων και της Ελλάδος ................

Π.Π. Σε αυτό το σημείο θα σας αφήσω να παρακολουθήσετε την συνέχεια, στην εκπομπή της κ. Γκιούρα  και θα σας αποκαλυφθούν οι ρόλοι  που παίζουν μέσα στην Ελλάδα όλα τα κόμματα «πατριωτικά» και μη,  και την  τεραστια Πολιτική διαφορά που έχει ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις που φέρει μέσα του όλους τους Πολίτες. 

Την εκπομπή ανοίγει η συνυποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Α' Ανατολικής Αττικής κ. Τσιμπογιάννη Παναγιώτα και Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Φορέα, ακολουθεί η κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης ,  και κλείνει με τον κ. Πουλατσόγλου Ιωάννη επίσης Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης  Ολα τα θέματα που αναπτύσσονται στην εκπομπή αφορουν όλουσ μας.

Επιμέλεια Α. Πελαγία Πεκλάρη 

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΛΠΕΣ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ


----------------------------------------------------------------------
ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042

#πολιτικοσ #φορεασ #ελληνων #συνελευσισ





👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)              


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ


ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ