ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

20 Φεβρουαρίου 2023

Το ξεπούλημα της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Έθνους των Ελλήνων με την ανοχή όλων των εμπλεκομένων μερών...



Δεν προλαβαίνουμε  τις προδοτικές πράξες των κυβερνόντων καθώς η μία διαδέχεται την άλλη με φρενήρη ρυθμό.

Δεν είναι το γεγονός μόνο, της καταστροφής των εναπομεινάντων Μνημείων μας, (βλέπε  τσιμέντωμα αρχαιολογικών  χώρων) αλλά οι επίδοξοι μνηστήρες του Πολιτισμού μας, έχουν επιδοθεί και σε έναν αγώνα ταχύτητας για την  απογύμνωση του Πολιτισμού μας από τα Αριστουργήματα των προγόνων μας, με την απομάκρυνση τους από την εστία τους, από τις ρίζες τους που είναι και ο τόπος καταγωγής και δημιουργίας τους.

Στο ΕΛΕΥΣΙΣ TV στην εκπομπή Πολιτεία Πύλη Πολιτών

 με την κ. Θεοδωροπούλου Ελένη η κ. Γκιούρα θεοδώρα Υπ. Βουλευτής Νομού Κοζάνης με την Ελλήνων Συνέλευσις μας αποκαλύπτει για τα σημεία και τέρατα των κυβερνητικών αποφάσεων κατ΄εντολή των «δανειστών» και την εκμετάλευση  των Μουσείων και των εκθεμάτων τους αλλά και άλλων αρχαιοτήτων που ανήκουν εξολοκλήρου στο Ελλ΄ξνικό  Έθνος.

Δείτε το χαρακτηριστικό  βίντεο με το οποίο ανοίγει την εκπομπή της η Υπ. Βουλευτής.

 

https://www.facebook.com/standwithgreekstatemuseums?__tn__=-UC

Για να θυμόμαστε.....Μπαίνοντας σε ισχύ όλες οι νέες μορφές- Αρχές διακυβέρνησης που είχε προ-φυτέψει το 2005 η κ. Μπενάκη όπου μεταξύ άλλων  θα παραβιάζονται τα δίκαια και δικαιώματα των Ελλήνων και που υπέγραψε ο τέως προδότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρ. Παπούλιας

Στο ερώτημα της κ. Θεοδωροπούλου, αν και κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για Εθνική κληρονομιά σήμερα, η κ. Γκιούρα απαντά ως εξής:

Από την δανειακή σύμβαση - μνημόνιο που υπέγραψαν οι προδότες της Βουλής το 2010 έχει παραχωρηθεί παράνομα άνευ όρων η Εθνική μας Κυριαρχία μαζί με όλα τα Δίκαια και δικαιώματα του΄Εθνους. 'Ετσι ξεκινάνε και στήνονται τα παράνομα ληστρικά μορφώματα - νέες αρχές  όπως το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) το 2011 επί κυβέρνησης Λουκά  Παπαδήμα με την συναίνεση της  Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ ,  η  ΑΑΔΕ το 2016 που της εκχωρούνται με νόμο 4389/2016 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  όλα τα υπουργεία και βεβαίως το υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού που έχει όλη την  Πολιτιστική μας κληρονομιά. Επί της ουσίας δεν μας ανήκει τίποτα. 

Όπως διαπιστώνουμε στο έγκλημα κατά της Ελλάδος είναι ενωμένα  όλα τα κόμματα της Βουλής, ακόμη κι αυτά που υποτίθεται δεν συμφωνούν καθώς σηναίνεσαν σιωπηρώς  εφόσον κανένα δε παραιτήθηκε των βουλευτικών του εδρών  κατά την διάρκεια αυτών των κατάπτυστων ψηφισμάτων άνομων νόμων. . 

Μας αναφέρει η κ. Γκιούρα, συγκεκριμένα και για 99 χρόνια θα διαχειρίζονται οι  δανειστές; τα πάνω από 10.000 χιλιάδες Μνημεία μας, και  τα 5 Μουσεία της Χώρας μας θα γίνουν  Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου δικαίου. 

Οι Αρχαιολόγοι, οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, οι αρχαιοφύλακες, ο ενιαίος σύλλογος αρχαιολόγων του υπουργελιου Πολιτισμού της Αθήνας της Στεραιάς Ελλάδος της Πελοποννήσου και γενικά  σε όλη την Ελλάδα είναι έτοιμοι να ορμήξουν στην κ. Μενδώνη και σε όλη την κυβέρνηση  όπως χατακτηριστικά αναφέρει η κ, Γκιούρα.  Με το  πρόσχημα λοιπόν της αυτονομίας κι ευελιξίας των 5 Μουσείων, τους δίδεται το αυθαίρετο δικαίωμα να συνεργάζονται με διεθνείς φορείς ή ιδρύματα, ακόμη να δημιουργούν παραρτήματα στο εξωτερικό ώστε επί παραδείγματι να μπορεί να φύγει από την χώρα ο Δίσκος της Φαιστού δηλαδή ο Δίσκος του Μήνωα όπως πραγματικά ονομάζεται όπως  μας ενημερώνει η κ. Γκιούρα κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν οι Ελλήνες πολίτες , ή αλλή Αρχαιότητα μας για 25+25= 50 χρόνια, κι αντί να επισκέπτονται οι τουρίστες την Ελλάδα για να θαυμάσουν  τον απαράμιλλο και μοναδικό σε όλον τον κόσμο Πολιτισμό μας, θα πηγαίνουν  να τα θαυμάσουν σε ξένα κράτη. Δηλαδή όχι μόνο τα Μουσεία όλου του πλανήτη έχουν εκθέματα μας και πλουτίζουν εις βάρος μας αλλά επιδιώκουν με αυτόν τον επαίσχυντο  τρόπο να φυγαδεύσουν και τα υπόλοιπα Μνημεία μας.

Μαζί με την κ. Γκιούρα, όπως την ακούμε στην εκπομπή της να μας παραθέτει τα στοιχεία  αναρωτιόμαστε κι εμείς καθώς κανείς από την Κυβέρνηση  δεν μας  ενημερώνει,  αν  η κ. Μενδώνη κόβει βόλτες στο εξωτερικό  με χρήματα των Ελλήνων, οπως  π.χ. στο Κατάρ που αναφέρεται και στο βίντεο πιο πάνω, κανονίζοντας τι θα φύγει από την Πολιτιστική μας κληρονομιά και για πού.

Αυτή η κλεψιά θα αποφασίζεται από ένα διοικητικό συμβούλιο κάποιων  όποιων να' ναι   και όχι  εμφανώς από Κρατικό Φορέα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε την κ. Γκιούρα από το 28:00 λεπτό και μετά. Κρατείστε την ηρεμία σας διότι τα δεδομένα που μας αναφέρονται  καθ' όλην την διάρκεια του βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά εξοργιστικά από την μία, αλλά από την άλλη υπάρχει και η καθολική λύση σε όλα τα προβλήματα΄, που βεβαίως όπως μας λέει η κ. Γκιούρα δεν είναι οι απεργιακές κινητοποιήσεις. 

Την εκπομπή ανοίγει η κ. Εφραιμίδου Ευθυμία συνυποψήφια με την Ελλήνων Συνέλευσις στον Ν. Σερρών. 

Επιμέλεια  Α. Πελαγία  Πεκλάρη

Πηγή

φωτογραφία

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042



                           


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)




ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ