ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Μαρτίου 2023

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ολιγαρχίας των οικογενειοκρατών που κυβερνούν τον τόπο μας...


Είναι μία σιωπή ένοχη, ενός ολόκληρου Έθνους, που για χρόνια πολλά παραμονεύει στο σκοτάδι της, και κάθε φορά που της δίδεται η ευκαιρία να βγει στο φως και να φωνάξει για  το άδικο που την κρατά φυλακισμένη, για το το άδικο που δολοφονεί  και ξεκληρίζει γενιές ολόκληρες, την προσπερνά και αποσύρεται και πάλι στην ησυχία της. Και συμβιβάζεται κι αφήνει χώρο στο  έγκλημα που  διαδέχεται το ένα τ' άλλο, κι αφήνει χώρο στον χώρο της σε  απολίτιστους με βάρβαρη κληρονομιά ανθρώπους, να σχεδιάζουν κι άλλα δόλια σχέδια, κι άλλα   φονικά κι άλλες ληστείες κι άλλες λωποδυσίες.  Κι έτσι ο μοναδικός  Πολιτισμός στην γη μας  περιχαρακώθηκε.....και ζούμε και βιώνουμε ετούτο εδώ το χάος... 

ELEFSIS TV Πολιτεία Πύλη Πολιτών
παρουσιάζουν
Θεοδωροπούλου Ελένη και Σιδέρη Ειρήνη
θέμα
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ...


Η κ. Γκιούρα Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους την Ελλήνων Συνέλευσις προσεγγίζει  το θλιβερό συμβάν που συνέβη στα Τέμπη όπου θρηνήσαμε άδικα ανθρώπινες ψυχές και βύθισε στο πένθος όλη την Χώρα αλλά και στο εξωτερικό, με μια μοναδική αλλά και τραγική για τους Έλληνες πολίτες αλήθεια. Ότι συνέβη αλλά καί ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και όχι μόνο, είναι απόρροια της παντελούς έλλειψης Πολιτισμού κι  αυτό συνεπάγεται από την έλλειψη του ίδιου του Πολίτη.
Είναι μία πανάρχαιη αλληλουχία, από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπινου γένους και  συμβαίνει ως εξής: Ο Πολίτης είναι αυτός που δημιουργεί την Πολιτεία του και η Πολιτεία είναι αυτή που γεννά Πολίτες και που όλοι μαζί οι Πολίτες με τα δημιουργικά τους αποτελέσματα μέσα στην Πολιτεία τους δημιουργούν Πολιτισμό. Είναι μία Συνθήκη της ίδιας της δημιουργίας μας, μία Θεία μαθηματική εξίσωση. 
Οι παράγοντες μας λέει η Υπ. Βουλευτής που καταστρατήγησαν και αλλοίωσαν αυτή την τεράστια ιδιότητα του Πολίτη τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια είναι η κομματοκρατία και μάλιστα συγκεκριμένων οικογενειών που ηγούνται αυτής, όπου στους κόλπους της κατασκευάστηκαν τα κατάλληλα εργαλεία όπως τα  συνδικαλιστικά όργανα και ως  συμμορία ως μία εγκληματική οργάνωση  οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια  τους ανθρώπους στον όλεθρο μέσα από στημένα «προβλήματα» ακύρωναν διαχρονικά  με άνομους νόμους τα δίκαια και δικαιώματα των πολιτών. Μέσα σε όλο το χάος που επικρατεί δε θα μπορούσε να λέιπει η δογματοκρατία καθώς αυτή υπήρχε από τον καιρό της βυζαντινής αυτοκρατορίας και πρίν, και  υπάρχει σε όλες τις εκφάνσεις του βίου των ανθρώπων μέσα στην κοινωνία μας. 
Κατασκευάστηκε λοιπόν, εν μέσω μίας τεχνητής αναγκαιότητας,  στην σχέση πολίτη - κράτους, το λεγόμενο πελατειακό κράτος.  Το ρουσφέτι, οι χάρες, και τα αλισβερίσια π.χ. για μία εργασία, για μία μετάθεση στον στρατό και αλλού,  για ένα χειρουργείο που πρέπει να γίνει,  για να φταχτεί ένας δρόμος, μία πλατεία, ένα σχολείο, όλα αυτά  που ούτως η άλλως είναι ευθύνη του κράτους να τα παρέχει,    έγινε θεσμός μέσα στην κοινωνία μας και τρόπος ζωής των Ελλήνων. Σήμερα  ικετεύουμε για  τα δικά μας από αυτούς που τους ορίζουμε να τα διαχειρίζονται μην έχοντας καμία απολύτως ασφάλεια σε τίποτα. Να ζεί μία κοινωνία  από τύχη, που τύχη δεν υπάρχει, μην γνωρίζοντας αν θα γυρίσουν σπίτι τους αυτοί και τα παιδιά τους απο την δουλειά, το σχολείο, τα πανεπιστήμια κ.ο.κ.
Πόσο οξύμωρο πραγματικά είναι αυτό.
Μάλιστα αναφέρει η κ. Γκιούρα για την άλλη τεράστια πληγή στο κράτος μας, όπου κλείνονται συμφωνίες, με μίζες τεράστιων χρηματικών ποσών κάτω από το τραπέζι που γεμίζουν οι τσέπες τους, με ξένους παράγοντες και εταιρείες, ξένους επενδυτές άφραγκους που τους χρηματοδοτεί το ελληνικό δημόσιο δηλαδή οι Έλληνες πολίτες,  και το  αποτέλεσμα είναι να κλείνουν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη. Να διαχειρίζονται οι αλλογενείς κυβερνώντες έναν τεράστιο πακτωλό  ελληνικών χρημάτων, αφήνοντας την Χώρα γυμνή από υποδομές που θα έπρεπε να έχουν ήδη συμβεί  για την εξασφάλιση της ασφάλειας των Ελλήνων, και να μην υπάρχει ουδεμίαν πιθανότητα κανενός είδους δυστυχήματος στην Ελλάδα.

Δείτε την εκπομπή από το 26:00' λεπτό και μετά η κ. Γκιούρα Θεοδώρα δίνει  συγκλονιστικά στοιχεία για το θέμα, αλλά και λύσεις των διαχρονικών προβλημάτων που ταλανίζουν την πατρίδα μας. Την εκπομπή ανοίγει ο κ. Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος συνυποψήφιος της κ. Γκιούρα με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών αναπτύσσοντας  επίσης πολύ ενδιαφέρον θέμα. 

Επιμέλεια: Α. Πελαγία Πεκλάρη

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ...



ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042



                           


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)





ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ