ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

03 Δεκεμβρίου 2022

Σειρά στο τσιμέντο έχει η Κνωσός;

Σε μία ακόμη καταστροφή της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς προβαίνει το Υπουργείο Πολιτισμού θέλοντας να ασελγήσει αυτή τη φορά στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσού όπως ακριβώς συνέβη λίγους μήνες πριν και στον  Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. 

Αυτό ακριβώς το σοβαρό πολιτιστικό θέμα αναλύει στην εκπομπή της η κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης του Πολιτικού Φορέα "Ε.ΣΥ" Ελλήνων Συνέλευσις  

                       ELEFSIS TV - "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Στο ερώτημα που τέθηκε αρχικά στην κ. Γκιούρα από τους δημοσιογράφους της εκπομπής :

Γιατί η κυβέρνηση δεν σέβεται τους Αρχαιολογικούς Ιερούς Γεωδετημένους Χώρους της Ελλάδος;

Η απάντηση της Υπ. Βουλευτή είναι απόλυτη καταδεικνύοντας ένα πραγματικό και θλιβερό γεγονός για το ίδιο το Ελληνικό Έθνος, " Δεν είναι Έλληνες αυτοί που μας Δοικούν, δεν ανήκουν στο Έθνος των Ελλήνων και το παραδέχονται και οι ίδιοι.  Δεν ειναι δικά τους αυτά τα Αριστουργήματα που έφτιαξαν οι τεράστιοι πρόγονοι μας.  Δεν έχουν κανένα στοιχείο από τον γενετικό κώδικα που μας έχουν αφήσει οι δικοί μας πρόγονοι άρα δεν έχουν κανέναν σεβασμό στα Πολιτιστικά Κληροδοτήματα των Ελλήνων. Δεν γνωρίζουν και δεν έχουν Πολιτισμό. 

Συνεχίζοντας η κ. Γκιούρα, μας μιλά για την αισχρή δικαιολογία του Υπουργείου Πολιτισμού, ΄ώστε να παρέμβει στον ιερό χώρο μπαζόνοντας με μπετόν αρμέ τον ενεργειακό γεωδετημένο χώρο της Ακρόπολης που στέκεται αναλλοίωτα εδώ και . 2.500 χιλιάδες χρόνια, με την πρόφαση  να μπορούν να επισκέπτονται τον αρχαιολογικό χώρο οι  άνθρωποι με κινητικά προβήματα (ΑΜΕΑ).

Στίς Μηκύνες π.χ. υπάρχουν ξύλινες πλατφόρμες για την πρόσβαση των επισκεπτών, συμβατές με το περιβάλλον. 

Επίσης υπήρχαν τόσα άλλα φυσικά υλικά μας λέει η Υπ. Βουλευτής που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, δίνοντας πρόσβαση στον χώρο σε άτομα με κινητική δυσλειτουργία, χωρίς να υποστεί καμία καταστροφή ο Ιερός βράχος της Ακρόπολης. Μπορούσαν να δομήσουν δρόμο για παρδειγμα  με ασπρο χαλίκι επιστρώνοντας το με μία ειδική άσπρη σκόνη που υπάρχει δημιουργώντας ένα ασφαλές πέρασμα για όλους και για τους ανθρώπους  με κινητικά προβλήματα. Αντ' αυτού ανέβασαν στον Ιερό Βράχο τόνους τσιμέντο , βαρειά μηχανήματα και κομπρεσέρ που μάλιστα κατέστρεψαν και κάποια αγάλματα θυμίζοντας εποχές βαρβαρότητας. Το άσχημο είναι ότι στις ημέρες  της διακυβέρνησης από την  Ελλήνων Συνέλευσις δηλαδή του Έθνους, εάν θελήσουν οι Έλληνες να απελευθερώσουν τον ενεργειακό χώρο δε θα μπορούν, διότι  για να αφαιρεθεί το μπετον αρμε μοιραία θα κατστραφεί επιπλέον ο Ιερός Βράχος. 

Αρα επί σκοπού σκέπασαν, σφράγισαν τα ενεργειακά πεδία ώστε να αποτρέψουν την ενέργεια που διαχέεται στον χώρο εναρμονίζοντας  το περιβάλλον και όποιον βρίσκεται επάνω του. Τόσο σημαντικοί είναι οι γεωδετημένοι χώροι για τον 'Ανθρωπο και το Περιβάλλον μας λέει η κ. Γκιούρα και πόσο στην ακρίβεια γνώριζαν οι πρόγονοί μας που να δημιουργήσουν τους Ιερούς Ναούς χρησιμοποιόντας την Γεωδεσία.  Ουσιαστικά όπως το λέει και η ίδια η λέξη  γεωδετημένο ειναι αυτό που είναι δεμένο με την γη

Το ίδιο ακριβώς έγκλημα σχεδιάζουν να κάνουν και στον Ιερό Γεωδετημένο χώρο της Κνωσού, και δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν μόνο εκεί, έχουν στοχεύσει να παρέμβουν καταστροφικά σε όλους τους αρχαιολογικούς μας τόπους, μας λέει η Κ. Γκιούρα


Ακούστε την αποκαλυπτική εκπομπή της Υπ. Βουλευτή κ. Γκιούρα θεοδώρα  απο το 53:40' λεπτό και μετά.

Τήν εκπομπή ανοίγει η συνυποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Ντάσιου Μαρία, συνεχίζει ο κ. Πουλατσόγλου Ιωάννης επίσης με την Ελλήνων Συνέλευσις   και τελειώνει η εκπομπή με την κ. Γκιούρα Θεοδώρα υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης.

Επιμέλεια Αθανασία πεκλάρη

Πηγή

Πηγή

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042



                           


             Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ Ε5
👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)









ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ