ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Δεκεμβρίου 2022

Η κατάφορη κοροϊδία και ο εμπαιγμός όλων των Ελλήνων πολιτών για τα Γλυπτά του Παρθενώνα


Καταπέλτης  στην εκπομπή της η κ. Γκιούρα Θεοδώρα, Υπ. Βουλευτής Νομού Κοζάνης με την Ελλήνων Συνέλευσις. Ο λόγος; Η κατάφορη κοροϊδία και ο εμπαιγμός όλων των Ελλήνων πολιτών άλλη μία φορά  από τον Πρωθυπουργό της Χώρας Κυρ. Μητσοτάκη. Ο οποίος εμφανίζεται ως ο Πρωταγωνιστής του έργου, ο μεγάλος μαχητής για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, ενισχύοντας βέβαια το προφίλ του εν όψει των επερχόμενων εκλογών με άπειρο θράσος. 

Για τις ενέργειες αυτές, που κάνει ο Πρωθυπουργός, όσον αφορά στην  επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, στην βάση της Μήτρα τους στην Ελλάς, και μάλιστα  μέσω «επικερδούς συμβιβασμού,» όπως ο ίδιος λέει,   η Υπ. Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις παίρνει θέση. αναλύοντας μας τα γεγονότα σε αληθινές βάσεις.  

"ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" στο "ΕΛΕΥΣΙΣ TV" Με την Μαίρη Δερδελάκου και την Ελένη θεοδωροπούλου.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 
Σε ποιούς επικερδής συμβιβασμούς άραγε αναφέρεται ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος; Ποιά θα είναι τα οφέλη για την Χώρα μας; 

'Άξιον απορίας να ανεχόμαστε  οι Έλληνες πολίτες, λέει η κ. Γκιούρα, να μας κυβερνά μια μαριονέτα η οποία κάνει συμβιβασμούς με την πολιτιστική μας Κληρονομιά.

Στις 8 Νοεμβρίου ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Τζόρτζ 'Οσμπορν τον πρόεδρο του Βρετανικού Μουσείου ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει κατά το παρελθόν,( 2010 -2016. ) στη θέση του  Υπουργού Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας. 
Βεβαίως, εδώ κι έναν χρόνο περίπου έχουν μεταξύ τους συναντήσεις, τις οποίες τις ονομάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μυστικές 


https://www.youtube.com/watch?v=_PNMztpGPeI

 Η κ. Γκιούρα επισημαίνει το γεγονός, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος συνομιλεί  με τον  Πρόεδρο του  Μουσείου και όχι με τον ομόλογό του  τον Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας. Αυτό επί της ουσίας λειτουργεί ως αναγνώρισή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Βρετανικού Μουσείου επάνω στα  Γλυπτά του Παρθενώνα δηλαδή της Πολιτιστικής Κληρονομιάς των Ελλήνων από την κυβέρνηση μας.. 

Η παντελής  έλλειψη σοβαρότητας αλλά και η παραποίηση της Αρχής (νομικός όρος) του Πρωθυπουργου της Ελλάδος  Κυρ. Μητσοτάκη, υπόκειται στο γεγονός ότι κάθεται  στο τραπέζι των συνομιλιών, πάνω σε ένα  νομικό πλαίσιο της Αγγλίας του 1963, που αυτό επικαλείται ο συνομιλητής του  Τζόρτζ 'Οσμπορ, όπου ρητά  αυτός ο νόμος απαγορεύει την  επιστροφή οποιουδήποτε εκθέματος  που έχει αποκτηθεί και ανήκει στην συλλογή του Βρετανικού Μουσείου. Καί ο Κυρ. Μητσοτάκης  μιλά για συμβιβασμούς και μάλιστα   αυτόκλειτα,  της Εθνικής μας Κληρονομιάς.

θυμίζει επίσης Η Υπ. Βουλευτής του Πολιτικού Φορέα Του Έθνους των Ελλήνων κ. Γκιούρα για όσους δε το θυμούνται, ότι πριν λίγο καιρό η Κυβέρνησή μας, ψήφισε τον προδοτικό ν.4761 -ΦΕΚ 248/2020 όπου επιτρέπεται πλέον ο δανεισμός και η ανταλλαγή Ελληνικών Αρχαιοτήτων για 25 χρόνια +5 χρόνια + 5 + 5 + 5+ 5 δηλαδή συν άλλα 25 χρόνια ανανεώσιμα. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό; 

Το τραγικό της υπόθεσης, η επικερδής συμφωνία που επικαλείται ο Πρωθυπουργεύων, περιλαμβάνει τον όρο να ανταλλάξουμε  δικές μας Αρχαιότητες,  γιά να μας δώσουν πίσω τα δικά μας γλυπτά,  του δικού μας Παρθενώνα την κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας. 

'Άλλωστε η Μεγάλη Βρετανία δεν έχει καμία  Αρχαιότητα και τίποτα να ανταλλάξει. Ούτε το Μνημείο του Stone-Heng δεν μπορεί να επικαλεστεί  διότι και αυτό ακόμη είναι Κληρονομιά του 'Έθνους των Ελλήνων,  είναι ο Ναός του Σειρίου, πού έφτιαξαν οι Πρόγονοί μας, μας  λέει η κ. Γκιούρα.


Ένας Πρωθυπούργός πραγματικός περίγελος, που μας ρεζιλεύει διεθνώς. Διότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι στον πλανήτη  γνωρίζουν Ιστορία  έστω και αυτήν την  παραποιημένη, και παραχαραγμένη από κέντρα εξουσίας, ξένα προς τον άνθρωπο.

Άρα τι διαπραγματεύεται ο κ. Μητσοτάκης ; Και με ποιούς;  Με αυτούς πού κατέχουν  από παράνομη διαδικασία απόκτησης των δικών μας Θησαυρών των Αριστουργημάτων των προγόνων μας, όταν ο Λόρδος Έλγιν απέσπασε με βία, με αλυσιπρίονα και τροχούς τα Γλυπτά του Παρθενώνα τα οποία κατόπιν πούλησε στο Βρετανικό Μουσείο για 35.000 χιλιάδες αγγλικές λίρες ; Καί αυτή η Ιεροσυλία δίνει δικαίωμα κατοχής της Εθνικής  Πολιτιστικής Κληρονομιάς των Ελλήνων στο Βρετανικό Μουσείο;

Αγαπητοί αναγνώστες θα δείτε και θ'ακούσετε στην εκπομπή  τρομερές αποκαλύψεις.  Ένας πακτωλός χρημάτων, πολλών τρισεκατομμυρίων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια κερδίζεται από ξένους παράγοντες σε βάρος των Ελλήνων, που πραγματικά, κατά κόσμον, βγαίνεις από τα ρούχα σου ακουγοντάς τα. Από την άλλη πλευρά η αλήθεια είναι και η κινητήριος δύναμη κάθε ανθρώπου για να βρίσκει λύσεις στα  προλήματά του. Γιατί αυτές υπάρχουν όπως θα μας αποδείξει στην εκπομή της η Υπ. Βουλευτής κ. Γκιούρα Θεοδώρα.

Αμέσως μετά το πέρας της εκπομπής της κ. Γκιούρα , τη σκυτάλη παίρνει  η συνυποψήφια της, κ. Δημητρίου Αικατερίνη στον Ν. Θεσπρωτίας, με ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον θέμα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Επιμέλεια: Αθανασία Πεκλάρη



Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε όλες τις εκπομπές και πατήστε το καμπανάκι για να λαμβάνετε “Όλες τις ειδοποιήσεις” ! Tην εκπομπή παρουσιάζουν η ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ και η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ . Μαζί τους στην ΄΄ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ η ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ και η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υπ. Βουλευτές της ‘’ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ . #συνεντευξεις #επικαιροτητα #νεα #πολιτικη #live #livestream #livetv

φωτό από εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=_PNMztpGPeI


ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042



                           


             Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ Ε5
👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)




ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ