ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

06 Ιανουαρίου 2023

Η κοροϊδία με τα μάρμαρα του Παρθενώνα



Μέ παρέμβαση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου ο Πάπας Φραγκίσκος προτίθεται να κάνει  δωρεά στον Αρχιεπίσκοπο Ιερόνυμο  θραύσματα του Παρθενώνα, δηλαδή Ελληνική  Πολιτιστική κληρονομιά. Ανακοίνωσε το Βατικανό   ότι η δωρεά αυτή  είναι συγκεκριμένο σημάδι της ειλικρινούς επιθυμίας του Ποντίφικα να ακολουθήσει  τον δρόμο της Οικουμενικής αλήθειας.  

Στην εκπομπή "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"  ΣΤΟ "ELEFSIS TV" στην Έλενα Γκίκα και τον Σωτήρη Τσόρη  η κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής νομού Κοζάνης της "Ελλήνων Συνέλευσις"  αποκάλύπτει τον εμπαιγμό και την κλοπή μέσω της αρχαιοκαπηλίας που υπόκειται το Ελληνικό  Έθνος εδώ και παρα πολλούς αιώνες. 

Η κ. Γκιούρα ξεκινώντας τον λόγο της, αναφέρει ότι το 2008 άλλο ένα θραύσμα δόθηκε δωρεά από το βατικανό με την μορφή δανείου. Μάλιστα ο τότε Υπουργός Πολιτισμού κ. Λιάπης Μιχάλης περιχαρής  τοποθέτησε το συγκεκριμένο θραύσμα στην θέση του. Επίσης η τότε Ελληνική κυβέρνηση είχε ζητήσει να επεκταθεί λίγο ο δανεισμός και να μην είναι μόνο για έναν χρόνο.

Για τέτοιου τύπου δωρεές μιλάμε, αναφέρει η κ. Γκιούρα 

Στην περίπτωση της δωρεάς που αναφερόμαστε σήμερα, τριών θραυσμάτων του Παρθενώνα είναι μέρος από την   προσωπική συλλογή Αρχαιοτήτων του Πάπα


Φυλάσσονται στα μουσεία του Βατικανού όπου  εκτίθενται σε εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. 

Αυτό που πραγματικά πρέπει να μας κάνει να αναρωτιόμαστε  είναι το γεγονός ότι ο Πάπας μέσω του Πατριάρχη Βαρθολομαίου λέει ότι θα τα κάνει δωρεά τα θραύσματα του Παρθενώνα στον Αρχιεπίσκοπο  Ιερόνυμο λες και τα βρήκε από τον πατέρα του ή  από τον παππού του, λες και του ανήκουν και μάλιστα ούτε καν τα δίνει στην Ελληνική κυβέρνηση παρά  στην δογματική κεφαλή της Εκκλησίας. Πόσο οξύμωρο είναι αυτό.  Η μήπως μας αποτυπώνεται στην ακρίβεια ποιοί  πραγματικά  διοικούν την πατρίδα μας. 
Όπως μας ενημερώνει η Υπ. Βουλευτής από τον 17ο-18ο-19ο αιώνα δηλαδή  στα χρόνια του σκοταδισμού, με το Βυζάντιο και τον μεσαίωνα  ο Θεσμός όπου επικράτησε πάνω  σε όλα και τα πάντα είναι η Εκκλησία. 
Ήταν είναι και θα είναι η Εκκλησία εάν αυτό το καθεστώς δεν το αλλάξουν οι ίδιοι οι άνθρωποι.
Ο Πάπας ήταν αυτός που έστελνε τους περιηγητές του σε όλη την επικράτεια του πλανήτη οι οποίοι ως συλλέκτες και   με το προσωπείο των φιλελλήνων πήγαιναν για να θαυμάσουν τα αριστουργήματα των προγόνων μας, με απώτερο σκοπό να τα κλέψουν και να τα φυγαδεύσουν εκτός της Ελλάδος. Ουσιαστικά οι περιηγητές ήταν πράκτορες του Πάπα. Αυτή την καταδολίευση και καταλήστευση των αρχαικάπηλων, το 1932 ο Ελευθέριος Βενιζέλος άλλος ένας μεγάλος πράκτορας της τότε εποχής νομιμοποίησε με νόμο τις κλοπές της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ως Υπουργός Παιδείας συνυπόγραψε τότε τον εγκληματικό για το Έθνος μας νόμο ο γέρος  Παπανδρέου ο Γεώργιος.. 
Και αποκαλούν τον Ελευθέριο Βενιζέλο εθνάρχη και τον Γεώργιο Παπανδρέου τον γέρο της Δημοκρατίας, ποιούς αυτούς  τούς πράκτορες πού λυμαίνονταν αλλά και τους σημερινούς που εξακολουθούν να λυμαίνονται την Πατρίδας μας.
Αυτόν τον άνομο και κατάπτυστο νόμο από τότε έως και σήμερα επικαλλούνται και κάνουν χρήση.  Ανταλλάσσουν, πουλούν και συμφωνούν για τις αρχαιότητες των Ελλήνων, που λεηλάτησαν όλοι αυτοί οι αρχαιοκάπηλοι και καταστροφείς της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του μοναδικού Παγκόσμιου Πολιτισμού των προγόνων μας. 

Δείτε την εκπομπή, και θα καταλάβετε τι  έχει τραβήξει και συνεχίζει μέχρι και σημερα να τραβάει το Ελληνικό Έθνος.


Επίσης υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα να παρακολουθήσετε στην εκπομπή που αναπτύσουν οι συνυποψήφιοι βουλευτές της κ. Γκιούρα με την Ελλήνων Συνέλευσις, όπως:
α) η αύξηση του κατώτατου μισθού που ανακοίνωσε  η κυβέρνηση  το θέμα αναλύει ο κ. Βέργης Αλέξανδρος ο οποίος πολιτεύται στον Νομό Κέρκυρας 
β) Η πρακτική μιας  παγκόσμιας διασποράς φόβου από τις Κυβερνήσεις και πως αυτή επιτυγχάνεται με την βοήθεια των ΜΜΕ το θέμα αναλύει η κ. Λαμπροπούλου Κασσάνδρα Υπ. βουλευτής Νομού Αργολίδας  
γ)  ο προυπολογισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες, ένας σκανδαλώδης προυπολογισμός μετά από καταγγελίες μη νομιμότητας της Οικονομικής Επιτροπής της Ποιότητας Ζωής το θέμα αναλύει η κ. Ντάσιου Μαρία υπ. βουλευτής στον Νομό Α΄Θεσσαλονίκης.

Η κοροϊδία με τα Παρθενώνια Μάρμαρα, τον Κατώτατο Μισθό ,την Υγεία & τους προϋπολογισμούς των Δήμων



ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042



                           


             Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ Ε5
👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)








ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ