ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

19 Ιανουαρίου 2023

Η συνέχεια στο φαγοπότι της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού

Οι αποκαλύψεις για την διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος συνεχίζονται. Η κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής με την Ελλήνων Συνέλευσις μέσα από την έρευνα της μας δίνει συνταρακτικά στοιχεία και λεπτομέρειες για την Υπουργό Πολιτισμού  και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, για τα τεράστια κονδύλια που απορροφά μέσω ΕΣΠΑ  παρουσιάζοντας επί της ουσίας  ανύπαρκτο έργο και με την  δράση της υπονομεύει την Πολιτιστική Κληρονομιά του Ελληνικού Έθνους.

Πολιτεία Πύλη Πολιτών στο ΕΛΕΥΣΙΣ TV  με τον κ. Τσόρη Σωτήρη


Η Υπ. Βουλευτής πριν μπεί στο κυρίως θέμα κάνει αναφορά στο πρόσφατο γεγονός που αφορά σε έναν ακόμη  διεθνή  διασυρμό της πατρίδας μας. Η κ. Γκιούρα καταδυκνύει την κατάπτωση κάθε έννοιας της δημοκρατίας χωρίς  σταματημό, από όλους αυτούς τους ανίκανους  διαχειριστικούς μηχανισμούς που κυβερνούν. Με αφορμή τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ,  φάνηκε άλλη μία φορά ο εμπαιγμός και η ανυπαρξία των κυβερνόντων, καθώς την τελευταία στιγμή, έτρεχαν και δεν έφταναν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, στην περιοχή του Τατοΐου μετά και τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές το 2021, καθαρίζοντας ότι μπορούσαν απο τα καμμένα, και κάνοντας δενδροφυτεύσεις της τελευταίας στιγμής, για να αντιστρέψουν οπως-όπως την εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης,  στην οικογένεια του θανόντα και  τους επίσημους προσκεκλημένους .


Βεβαίως δεν έλειψε και η αποδοκιμασία των εκπροσώπων της κυβέρνησης Λίνα Μενδώνη και Παναγιώτη Πικραμένου από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.  Γιουχαρίσματα σε Μενδώνη και πικραμένο
Το  Τατόι,  μας θυμίζει η κ. Γκιούρα, ότι περιήλθε στο Ελληνικό Δημόσιο το 2003. Από το 2013 εκπονήθηκε ένα πρόγραμμα (Projekt) με στόχο ολοκλήρωσης του το 2025, το οποίο  περιλαμβάνει ξενώνες, αναψυκτήριο, μουσεία,  πάρκο, θεματικές ενότητες κ.α. (δείτε εδώ παλαιότερη εκπομπή της κ. Γκιούρα σχετική με το θέμα) κι ενώ είμαστε στις αρχές του 2023 καμία εργασία ανάπλασης δεν έχει ξεκινήσει μέχρι σήμερα παρότι τα χρήματα έχουν δεσμευτεί από το 2003. 
Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης είχε συνομιλήσει με τον βασιλιά της Αγγλίας Κάρολο για να φτιαχτεί ακόμη ένα project, αντίστοιχο κάποιου παλατιού που υπάρχει στην  Σκωτία. 
Κυβερνήσεις της τσαπατσουλιάς και της ρεμούλας, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες πολίτες. Αυτά ως πρός την ενημερωσή μας για το τι  μέλλει γενέσθαι με το Τατόι από την Υπ. βουλευτή της Ελλήνων συνέλευσις κ. Γκιούρα Θεοδώρα.
Επιστροφή τώρα στην σκανδαλώδη πορεία της Λίνας Μενδώνη και της ολιγομελούς παρέας της, για τα υπέρογκα ποσά που σπαταλά στα ταξίδια της, που ουσιαστικά είναι  χρήματα του Ελληνικού λαού.


Ο βίος και πολιτεία της υπουργού  πηγαίνοντας λίγο πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα  από τον Μάρτιο του 1999 έως τον Μάρτιο 2004 η οποία υπηρέτησε ως Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού. Από το Νοέμβριο 2009 έως τον Ιανουάριο 2015, υπηρέτησε ως Γενική Γραμματέας των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Επίσης ενώ ανήκε στο σώμα του ΠΑΣΟΚ , ο Μητσοτάκης δεν επέδειξε κανέναν ενδοιασμό και την διόρισε υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κυβέρνησης της Ν.Δ. 
μη το ξεχναμε αυτό όπως μας υπενθυμίζει η κ. Γκιούρα.  
Με την σειρά της η υπουργός διόρισε την από χρόνια επιστήθια φίλη της, την κ. Παναγιωταρέα, ως ειδική σύμβουλο σε θέματα επικοινωνίας απευθείας στο πολιτικό της γραφείο. 

Τώρα, όπως μας αποκαλύπτει η κ. Γκιούρα, για να δικαιολογήσει η Υπουργός τα πολυέξοδα ταξίδια της μαζί με τα έξοδα της διορισμένης από αυτήν συμβούλου της , αλλά και για να απορροφά με νομιμοφανή τρόπο τα κονδύλια ΕΣΠΑ η  Λίνα Μενδώνη ίδρυσε το 2020 μία ΜΚΟ .  Ένα  πρωτοφανές για τα πολιτικά δεδομένα, αυτοτελές άρα και αυτόνομο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας, όπως το ονόμασαι η ίδια.  Σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε  και την έκφραση διαφθοράς που κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει τα πολιτικά ανδρείκελα «ότι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό». 
Αυτό το τμήμα έχει ως σκοπό όπως αναγράφεται και στο καταστατικό του, να μεριμνά τις προετοιμασίες και την οργάνωση για τις επίσημες μετακινήσεις του υπουργού και του προσωπικού που στελεχώνει το ιδιαίτερο γραφείο του.
Δείτε τι μας αποκαλύπτει στην εκπομπή η Υπ. Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Κοζάνης κ. Γκιούρα Θεοδώρα και θα φρίξετε από τις λεπτομέρειες, ενός ακόμη, απο τα πολλά οικονομικά εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα μας.
Επίσης δείτε στην συνέχεια της εκπομπής την Συνυποψήφια της με την Ελλήνων Συνέλευσις στον Νομό Θεσπρωτίας κ. Δημητρίου Αικατερίνη για άλλο ένα πολύ σοβαρό θέμα που είναι η παραχάραξη της Ελληνικής γλώσσας και μάλιστα από έναν «Ακαδημαικό».

Πηγή

Επιμέλεια : Αθανασία Πεκλάρη

ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042



                           


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)



ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ